duminică, 22 noiembrie 2009

Review:Le Concert

Concertul este povestea lui Andrei Filipov care acum 30 de ani era dirijorul orchestrei Bolshoi dar a fost concediat pentru ca in seara unui concert urias avea cantareti evrei in orchestra.Acum peste 30 de ani este inca angajatul teatrului doar ca acum este om de serviciu.Intr-o zi lucra in biroul directorului teatrului Bolshoi si directorul primeste un fax despre orchestra Bolshoi tinand un concert la Paris,la Chatelet.Doar ca directorul nu este acolo…Andrei fura faxul si sterge emailul.Atunci Andrei se gandeste sa readuca orchestra la un loc la Paris.El,Sasha(prieten bun si violocenist)si Ivan(Fost ofiter KGB care a ajutat la decaderea lui Andrei;totusi Andrei tot zice ca este cel mai bun manager;Sasha il uraste)cauta(si gasesc)unii vechi prieteni si continua sa gaseasca noi talente pe strazile din Moscova.Pana si in satra!
Daca vreti sa vedeti un film haios dar si emotionant,imagine buna,actori de nota 10 si subiect interesant Le Concert e filmul pentru dumneavoastra.
Nota:10 Stele:5

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Review:Taking Woodstock

And Mr. Lee does it again!Intr-adevar Lee este un veteran din lumea filmului.Mie mi-a placut pentru ca era o explicare foarte detaliata a lucrurilor care s-au intamplat atunci,mi-au placut unii actori:
Imelda Staunton,Emile Hirsch si Demetri Martin.
Muzica era foarte buna la acest film si tavanul acela din VW cu,culorile care se miscau.
Ce sa zic:O calatorie euforica si haioasa in centrul unei lumi pline de hipioti.

vineri, 13 noiembrie 2009

Saptamana 13 noiembrie-19 noiembrie



Pai intai avem marele blockbuster de Roland Emmerich(The Day After Tommorow,Independence Day),normal un film apocaliptic,2012.Cica se fac si Independence Day 2 si 3.Tot el le face normal.
Apoi un film nitel mai cult,o drama thriller care a luat Ursul De Argint la Berlin si multe alte premii in toata lumea,Katalin Varga,regizat de catre Peter Strickland,debutant dealtfel.Atat saptamana asta.