duminică, 24 ianuarie 2010

Movie Review:Armored



Armored este povestea lui Ty(Columbus Short) care lucreaza la o agentie de transportat bani in masini blindate.Problema e ca fratele lui mai mic,mai are un pic si e luat de protectia copilului si casa mai are un pic si ea si e luata.Un coleg de la munca(Matt Dillon) sa falsifice jaful unor masini si sa ia ei 4 milioane de dolari.Ty accepta cu greu dar accepta cu o conditie:Nimeni nu este ranit.Si cum 2 oameni sunt raniti Ty se sechestreaza cu unul dintre ei intr-o masina.

La film problema nu sunt varietatea de actori buni(Jean Reno,Matt Dillon,Columbus Short,Milo Ventimiglia,Skeet Ulrich,Amaury Nolasco,Laurence Fishburne)ci scenariul care are niste probleme tehnice destul de grave.

Este un film de categoria B+ si acolo va ramane.

Stele:*** Nota:7

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Movie Review:Old Dogs



Old Dogs este povestea lui Dan care afla dupa 8 ani de la o aventura cu Vicki ca are copii gemeni.Dan lesina.Se ridica.Vicki ii spune ca merge la inchisoare 2 saptamani.Dan lesina si zice ca ia el copii.

Prima parte a filmului este un fel de derulare.Nu intelegi nimic si vezi ca actorii joaca din ce in ce mai prost.A doua parte a filmului e putin mai clara,dar actorii la fel.Din ce in ce mai prosti.

Filmul este tipic Disney.Tatal care afla care are copii(The Game Plan).Dar este un film atat de prost ca bate celelalte la prostie.

Copii din film sunt pur si simplu,gretosi si antipatici.

Cei mai buni din film sunt Matt Dillon si Bernie Mac(ultimul rol inainte de moarte)desi au niste roluri de 10 minute.

Stele:1/2 Nota:2

Movie Review:American Pie 7



American Pie este povestea lui Rob un adolescent,care nu prea are parte de sex.Asa ca incearca cu un sendvis cu pasta de mere.Idee proasta pentru ca cainele vine sa linga pasta de mere.Si fratele lui il filmeaza si il pune pe internet.

Nu e mult de reviewat la filmul acesta.E un fuck-fest cu actori mediocri,poveste repetata in toate celelalte American Pie.Primul este,si va ramane cel mai bun.

Mai razi,dar nu destul de tare incat ca filmul sa fie bun de ceva.

Nota:3 Stele:**

vineri, 22 ianuarie 2010

Movie Review:Paranormal Activity





Paranormal Activity este povestea lui Katie Featherson si a lui Micah Sloat,doi oameni tineri care au niste probleme in casa.Sau cel putin asa sustine Katie care simte o fantoma.

Un film horror cu un buget extrem de mic(11.000 $),Paranormal Activity nu este un horror cu sange pe pereti,monstrozitati.Este pur si simplu un film care te face sa(pardon)te pisi pe tine!

Prima parte a filmului este mai mult actorie si poveste buna.UrleteFest incepe abia pe la jumatatea filmului.Filmul este atat de efectiv,incat cand se misca o usa 5 centimetri eu imi imaginam tot felul de oribilitati.

Actorii(debutanti)cu acelasi nume ca si in film,fac o treaba geniala.Efectele speciale sunt mici dar bune.

Paranormal Activity este un film foarte bun cu 3 finaluri foarte bune.Unul dintre cele mai bune filme de anul asta.

O sa tin minte ultima scena intotdeauna.Intotdeauna.(Stele:***** Nota:10)

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Movie Review:Shoot'Em Up



Shoot'Em Up este povestea lui Smith(Clive Owen)care este un asasin care trebuie sa protejeze un bebelus nou nascut.

Filmul incepe cu o batalie dintre Smith si niste mercenari care incearca sa omoare mama bebelusului.Smith ii face praf pe toti si ajuta mama sa nasca.Doar ca dupa nastere vin alti mercenari si o impusca pe mama.Smith scapa cu copilul si se duce la o prostituata(Monica Belluci)care are lapte.De nou nascuti.Acolo vin mercenarii condusi de maleficul Hertz(Paul Giamatti).

Practic tot filmul este misiunea lui Smith de a salva bebelusul si a-l opri pe Hertz si partenerii sai.

Paul Giamatti interpreteaza unul dintre cei mai duri oameni pe care i-am vazut vreodata.Isi face treaba al dracu de bine.Te sperie!

Clive Owen este foarte bun.Mananca morcovi multi.Zice catchphrase-uri misto.Si baga morcovi prin capul mercenarilor.Cel mai tare asasin.

Plin de ironii,sange,gloante si morcovi,Shoot'Em Up e cel mai badass film care l-am vazut in ultimele saptamani.

Nota:10 Stele:*****

Movie Review:The Goods-Live Hard,Sell Hard



The Goods:Live Hard,Sell Hard este o comedie despre "mercenarul" de masini Don"The Goods"Ready interpretat de Jeremy Piven(Entourage,Serendipity) care se duce in orasul Tamacula ca sa vinda niste masini.

Este unul dintre cele mai bune roluri ale lui Jeremy Piven ca actor si ca mercenar.Totusi cel mai bun rol si cel mai bun mercenar este el in Anturaj unde il joaca pe agentul Ari Gold care are o problema cu temperamentul.Serioasa.

Filmul are o distributie mai putin cunoscuta dar buna:Ken Jeong,Ving Rhames,David Koecher,Ed Helms,Rob Riggle etc.

Este un film presarat cu glumite la fiecare minut si glume la fiecare 10 minute.Toate bune.

O comedie bunicica care se ridica la mine in Top 10 Comedy Movies pe langa Tenacious D(Locul 5).

Mi-a placut la film foarte mult felul in care lua peste picior tot de la viata pana la mancare ca la mama acasa.

Nota:8 Stele:****

Movie Review:I'm Not There:



I'm Not There este povestea lui Bob Dylan spusa cu 6 personalitati(Christian Bale,Ben Whishaw,Heath Ledger,Richard Gere,Marcus Carl Franklin si Cate Blanchett) ale cantaretului,doar ca pe nimeni din film nu-l cheama Bob Dylan.

Filmul este partial alb-negru ceea ce il face sa arate mai bine,dar filmul se bazeaza cel mai mult pe actorii sai care joaca bine.Cel mai bine joaca Cate Blanchett care este singura care are vreo asemanare cu Bob Dylan.Desi este femeie,se poarta ca un barbat si vorbeste ca un barbat.

Filmul este plictisitor la inceput dar dupa aceea incepe(incet-incet)sa fie mai putin plictisitor.Este un film bun dar nu prea bun.

Stele:*** Nota:6

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Movie Review:Observe And Report



Observe And Report este povestea lui Ronnie Barnhardt,un paznic de mall ratat care se crede politist.Intr-o zi un pervers ataca femeile din parcarea mall-ului cu...penisul lui.

Ronnie crede ca asta este sansa lui de a straluci.Si ca e cazul lui si nu al politiei.Pe tot parcursul filmului,Ronnie incearca sa prinda perversul,sa rezolve "cazul" si sa castige inima lui Brandy,tipa de la salonul de machiaj.

Seth Rogen care il interpreteaza pe Ronnie este ca de obicei amuzant si foarte bun in rolul lui.

Anna Faris care o interpreteaza pe Brandy face o treaba OK dar nu este rolul dupa care sa fie amintita.

Ronnie are 4 ajutoare:Dennis(Michael Pena),Fratii Yuen(gemenii Matt si John Yuan)si Charles(Jesse Plemons).Toti joaca idiotii perfecti perfect.

Un film cu o poveste destul de absurda,se termina cu bine si rau,este haios(dar in masura),actorii sunt foarte buni dar nu e cel mai bun Seth Rogen.

Stele:*** 1/2 Nota:7

Movie Review:Orphan



Orfana este povestea unei famili care are 2 copii.In trecut mamei lor,Kate i-a murit un
copil in pantec.Ne arata chestia asta la inceput.Groaznic.Prima sperietura.

Ma rog,in film este vorba despre familia asta care adopta un copil rus,Esther a carei famili a murit intr-un incendiu.Accidental.Sau nu?Si Esther are ceva ciudat.Lumea se raneste.Lumea moare.Esther e acolo tot timpul.

Tot filmul te tine in ultimii tai nervi.Tu stii ca Esther ii omoara pe toti,dar familia,inafara de copilul surdomut si fratele ei,nu au nici o idee cum se intampla asta.

Actorii sunt buni,mai ales debutanta Isabelle Fuhrman,care este malefica in orice sens al cuvintului(Urmatorul ei rol este intr-un remake al filmului din anii 80 Children Of The Corn).

Adevarul despre Esther este un pic cam prea socant dar nu prea credibil.

Finalul este foarte previzibil,actorii sunt OK si povestea cam stupizica.Plus micile sperieturi tampite.E un film de vazut pentru interpretarea lui Fuhrman.

Stele:*** Nota:6 1/2

luni, 4 ianuarie 2010

Movie Review:Fritz The Cat(Review IM-18)



Acest Review contine unele cuvinte vulgare si niste situatii adulte.Daca nu ai 18 ani nu poti citi acest review(Nu doar ma jucam cu mintea ta.Poti citi daca stii ce aia sex.)
Fritz The Cat este povestea lui Fritz,un motan care este la facultate si un pic prea curvar.Intr-o zi intalneste niste fete pe strada si zice ca vrea sa le invete despre cruntul adevar.Cand colo le duce intr-o baie si acolo le dezbraca incepe sa le linga pe peste tot si sa le-o traga.Dar stati!Mai vin 5 tipi si iese o orgie frumoasa de tot.
Dupa aceea vin politistii.Sunt niste porci.La propriu.Fac scandal.

Fritz se duce la un bar.Intalneste o cioara.Intalneste alte 2 ciori.Fumeaza niste iarba.Si-o trage cu una dintre ciori.Merge pe strada cu cioara care a intalnit-o mai devreme.Porneste o revolutie.Vine politia.Cioara moare.Fritz fuge cu una din fetele din baie.O paraseste.Se intalneste cu niste nazisti.Nazistii il arunca in aer.Ajunge la spital.Si-o trage ca la inceput si se face bine.

Si asta este povestea lui Fritz The Cat primul desen animat X-Rated!Este un film foarte bun,mai de seara asa.

Stele:**** Nota:9