sâmbătă, 27 februarie 2010

Game Review:GTA-Vice City



Vice City este un joc care a prins atentia gamer-ilor de cand a aparut(in 2002)pana acum(in 2010).Probabil pentru ca pe atunci avea o grafica destul de buna si puteai sa faci orice in jocul asta.

Este un joc cu poveste destul de proasta.Dar are grafica bunicica si ai pe unde sa te plimbi.Si misiunile sunt destul de interesante dar grele(mai ales cea cu elicopterul de jucarie).Si codurile fac jocul si mai distractiv pentru ca poti porni un razboi intre oameni,poti sa faci sa tii gagicile dupa tine si alte lucruri.

Nota:8 Stele:****

Movie Review:Shutter Island



Shutter Island este povestea serifului Teddy Daniels care se duce sa investigheze un caz de disparitie de la un spital de nebuni.

Multi oameni zic ca asta-i Scorsese mediocru.Problema e ca Scorsese nu face filme proaste.Singurele mele probleme in filmul asta este muzica buna folosita de Scorsese la timp gresit si n-am inteles chiar tot la finalul filmului.Ce pot sa zic?E Scorsese,nene!

Nota:8 Stele:****

Movie Review:American Gangster



American Gangster este un film de Ridley Scott cu castigatorii de Oscar,Russell Crowe si Denzel Washington,un film lung ca de obicei(Deh,Ridley Scott.).

Este o poveste foarte interesanta pentru ca este drumul unui gangster care are o afacere care creste foarte mult din cauza razboaielor.Si,ma rog sunt tot felul de sus-uri si jos-uri.

Denzel Washington si Russell Crowe sunt un cuplu pe care as vrea sa-i vad mai mult in filme pentru ca pur si simplu sunt geniali.

Scenariu bun,actori buni si poveste interesanta,American Gangster este un film numa bun de vazut.

Nota:9 Stele:**** 1/2

marți, 23 februarie 2010

Book Review:The Walking Dead-Volume 1 Days Gone Bye



The Walking Dead este povestea lui Rick,un serif care se trezeste intr-un spital infectat de zombi si isi pune tot felul de intrebari.Isi intalneste familia.Este o colonie de oameni supravietuitori si se intampla tot felul de altercatii intre tot felul de oameni.

The Walking Dead este o carte cu zombi mult mai originala decat alte carti cu zombi.Este ca o telenovela foarte violenta si cu sens.

Este desenat foarte misto si are aura aia speciala de carti alb-negru(Da,da aia creepy).

Stele:**** 1/2 Nota:9

luni, 22 februarie 2010

Book Review:BlackJack Color 0



BlackJack este o carte despre un doctor BlackJack care are tot felul de operatii ciudate.Este ca un House japonez.

Este foarte bine desenat si are povesti foarte bune.

Cea mai tare parte a cartii este cand BlackJack isi aminteste are jumatate de fata neagra si jumatate alba din cauza ca atunci cand era mic,a avut un accident si a trebuit sa fie inlocuita o parte de fata cu epiderma unui prieten metis.

Nota:9 Stele:**** 1/2

Movie Review:In Bruges



In Bruges este o comedioara neagra englezo-irlandeza cu actorii Colin Farrell si Brendan Gleeson.

Cu glume destul de sinistre si destul de ciudate,In Bruges este un film destept.

Distributia filmului este foarte buna,mai ales Brendan Gleeson care joaca un rol destul de intunecat.

Stele:**** Nota:9

vineri, 19 februarie 2010

Movie Review:The Wolfman



The Wolfman este povestea lui Lawrence Talbot care se va transforma intr-un varcolac.Si sfasie oameni in feluri haioase.

The Wolfman are actori care joaca foarte bine,dar are probleme destul de mari cu scenariul si nu e prea original.

Incearca sa ne sperie cu diferite chestii minore si ma rog reuseste un pic.Dar nu-i destul.

E un film(distractiv,recunosc) care vrea doar sa ajunga in Boxoffice pe locul 1.

Stele:*** Nota:6

miercuri, 17 februarie 2010

Movie Review:From Paris With Love



From Paris With Love este povestea lui Reese un om care este asistentul personal al ambasadorului al SUA din Paris.Acesta viseaza sa devina un agent secret al CIA.Un om de acolo il tot suna si ii spune sa faca tot felul de slujbe minimaliste pentru CIA.Pana cand apare o misiune destul de mare.

Jonathan Rhys Meyers joaca rolul lui Reese si nu prea te face sa crezi ca e baiatul bun.Mai bine il vezi batand pe cineva cu Travolta.

Travolta in filmul asta te face sa te distrezi cum nu te-ai mai distrat niciodata.Si e si foarte bun.

Cea mai mare problema din film nu e scenariul sau actorii,ci gagul cu Royale With Cheese.De ce ne-ar aminti de un film de 30 de ori mai bun?



E un film bunicel,distractiv dar atat...

Stele:*** Nota:7

luni, 15 februarie 2010

Movie Review:Gainsbourg-Vie Heroique



Gainsbourg:Vie Heroique este povestea spusa ca un basm a cantaretului Serge Gainsbourg.

Tot filmul este despe el si femeile lui si Sufletul lui care este un personaj destul de complex,care ramane pana la sfarsitul filmului.

Nu este prea mult de zis de acest film decat ca este bun si actorul din rolul principal are o asemanare geniala cu Serge Gainsbourg,si ca joaca intr-un fel...Pfoa!
Actritele sunt si ele destul de bune.

Stele:**** Nota:8 1/2

Movie Review:Gran Torino



Gran Torino este povestea lui Walt Kowalski,un veteran din Vietnam,care traieste intr-un cartier plin de Hmongi(Fugitivi vietnamezi).Intr-o noapte,un vecin mai tanar este obligat de o banda tanara de gangsteri sa ii fure Gran Torino.Si de aici porneste tot.

Filmele lui Clint Eastwood,cu el badass sunt prea bune ca sa fie adevarate.Scenele cu el care scoate un pistol in fata unor gangsteri si ii sperie si cand il bate pe unul sunt absolut geniale.Si cand mai zice ceva de genul "Get off my lawn!"Ceilalti actori sunt OK,dar nu se ridica la rangul lui Clint Eastwood.

Cu niste mici probleme de scenariu si niste actori cam mediocri(Nu Clint),Gran Torino este un film destul de bun si emotionant.

Stele:**** 1/2 Nota:9

duminică, 14 februarie 2010

Movie Review:No Country For Old Men



No Country For Old Men sunt povestile intersectate ale Serifului Bell,un serif batran care mai are un pic si se pensioneaza,taranului Llewelyn Moss si criminalului psihopat Anton Chigurh.Moss gaseste banii altcuiva.Aceea persoana il cheama pe Chigurh sa-l omoare pe Moss.Bell incearca sa-l prinda pe Chigurh care omora oameni intr-o fericire.

Regizat de fratii Coen,No Country For Old Men este un film tipic lor.Actori buni,scenariu bun si foarte bine facut.

Javier Bardem care il joaca pe Chigurh,este pur si simplu genial in rolul ala.Creepy,inteligent si asshole-esc.

Stele:***** Nota:10

vineri, 5 februarie 2010

Movie Review:Nine



Nine este povestea lui Guido Contini,un regizor decazut,nitel nesimitit si a cam ramas fara imaginatie pentru urmatorul sau film.

Nine nu prea este un film,mai mult un spectacol de pe Broadway.Are probleme mari de scenariu,actorii nu sunt nici ei prea prea straluciti si numerele de cantec si dans..nu sunt prea entertaining.

Cel salveaza filmul sunt numerele Be Italian si Cinema Italiano+Daniel Day Lewis,Kate Hudson si Penelope Cruz.

Nota:6 Stele:2 1/2