duminică, 25 aprilie 2010

Movie Review:Humpday



Humpday este povestea a 2 prieteni care nu s-au mai vazut din liceu unde fiecare a luat-o pe drumul lui.Ben s-a asezat la casa lui si Andrew care s-a plimbat prin toata lumea si acum s-au intalnit din nou.Cand se duc la o petrecere intr-o seara isi propun sa faca un film porno cu ei doi.

Humpday este un film care vrea sa readuca la viata genul bro-mance si...reuseste in mare parte din cauza magiei dintre actorii Mark Duplass(Greenberg) si Joshua Leonard(The Blair Witch Project)care seamana cu Zach Galifanakis la perfectie dar are un scenariu destul de prost si povestea este prea lungita.

Concluzia:Cei 2 actori si niste glume mici dar foarte haioase pot sa treaca peste scenariu si nedezvoltarea povestii intr-o ora si jumatate.

Nota:7 Stele:*** 1/2

Movie Review:In The Loop



In The Loop este o comedie politica despre ministrul Simon Foster zice la radio ca razboiul este 'imprevizibil'.Guvernul britanic intra intr-o stare de haos, si toate incercarile de 'damage control' nu fac decat sa inrautateasca situatia; meritul e in mare parte al naivului Foster.

In The Loop este regizat de Armando Iannucci care isi face debutul in lungmetraj si face o treaba destul de buna,mai ales cu scenariul.

Nici actorii nu sunt mai prejos,mai ales Peter Capaldi care il interpreteaza pe Malcolm Tucker care ar merita cel putin o nominalizare la Oscar.De exemplu sa-l inlocuiasca pe Matt Damon.

Concluzia:Umor britanic,actori buni si un scenariu pus bine la punct,fac In The Loop un film minunat.

Stele:****1/2 Nota:9

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Movie Review:Fear And Loathing In Las Vegas



Fear And Loathing In Las Vegas este un film despre Raoul Duke si avocatul sau Dr Gonzo,care pur si simplu se drogheaza de la inceput pana la sfarsit.

Fear And Loathing In Las Vegas este un film cu actori excelenti(Johnny Depp,Benicio Del Toro,Christina Ricci,Tobey Maguire etc.)doar ca nu prea intelegi nimic din film.Probabil ca si scenaristi fumau cand au scris scenariu.E prea nebunesc ca sa fie adevarat.

Fear And Loathing In Las Vegas este un film distractiv,cu actori buni dar prea drogat.

Stele:**1/2 Nota:5