duminică, 18 iulie 2010

Review:Frenzy



Frenzy este povestea unui om care stranguleaza femeile si face sex cu ele(nu neaparat in ordinea asta)si a lui Richard Blaney care nu are noroc si se crede ca el a omorat-o pe fosta sa sotie.

Frenzy este unul dintre ultimele filme facute de Alfred Hitchcock si este unul dintre cele mai proaste filme ale lui Hitchcock vazute de mine pana acum.

Singurul film al lui Hitchcock care are rating-ul R in America.Oare de ce?Este un fel de fetish porn thriller.E bine scris si actorii sunt ok,dar se concentreaza un pic prea mult pe niste crime grotesti.

Concluzie:Ultimul film al lui Hitchcock este dezamagitor de prost.
Rating:**

Review:Psycho



Psycho este o legenda in lumea filmului.Oamenii zic ca este unul dintre cele mai bune thrillere facute vreodata.Oamenii au dreptate.Psycho este un film de Alfred Hitchcock unul dintre cei mai mari regizori de thriller vreodata.El practic a inventat thrillerul.

Psycho este povestea lui Norman Bates(Anthony Perkins),un om de vreo 40 de ani care are un motel si intr-o noapte o gazduieste pe Marion Crane(Janet Leigh)o femeie care a devenit fugara dupa ce a furat 40.000$ de la seful ei.Aceasta este omorata brutal in dus(Una dintre cele mai populare scene in istoria cinematografiei).Dupa care aceasta este ascunsa de catre Norman care crede ca mama lui a omorat-o pe Marion.Si de aici incep multe.Anchete,detectivi privati...Dar toti nu stiu ceva.Ca Marion e moarta.

Concluzie:Hitchcock creeaza un peisaj mai mult decat infricosator,un personaj rau pe care toti il iubim si un final cu adevarat horror.

Review:Close Encounters Of The Third Kind



Close Encounters Of The Third Kind este un science fiction de Steven Spielberg.Filmul incepe normal dar dupa aceea incepe sa-ti fie frica.Toata lumina si copilul care merge in ea,e un pic E.T. s-a facut mare si nervos,si s-a intors la noi.

Richard Dreyfuss(care poate fi vazut acum la cinema in The Lightkeepers)este personajul principal care innebuneste incet incet dupa ce vede un OZN zburand deasupra capului lui.Incepe sa faca un munte din lucruri ciudate si sa vada muntele acela in orice.

Filmul(cred eu)a adus o mare contributie la filmul S.F.(in '77 cand nu prea se facusera filme din acestea).Pentru ca:s-ar putea sa fie primul film cu OZN-uri si stiti cate filme cu OZN-uri s-au facut.

Richard Dreyfuss(American Graffiti,Stand By Me)s-ar putea sa fie singurul actor bun din tot filmul acesta(el si Francois Truffaut,care e o mare surpriza).Actorii nu sunt buni deloc in acest film.

Concluzie:Un S.F. care merita vazut pentru efectele speciale,Truffaut,Dreyfuss si regie,dar atat.
Stele:*** 1/2