joi, 20 mai 2010

Movie Review:Fish Tank



Fish Tank este povestea lui Mia(Katie Jarvis),o dansatoare amatoare care se confrunta cu diferite probleme.Prietena ei cea mai buna tocmai a rupt orice relatie cu ea.Mai e putin si e trimisa la o scoala de corectie.Si mama ei aduce in casa un nou iubit(Michael Fassbender).

Fish Tank este un film depresiv(dar nu se compara cu Ajami)care isi dezvolta tristetea pe drum(SPOILER ALERT AHEAD!).Aflam ca singurul lucru care o face fericita,dansul,nu-l face bine.Ca iubitul mamei ei are o familie.Ca fiinta cea mai iubita de ea,un cal,moare si asa mai departe.

Katie Jarvis este o actrita debutanta geniala si ea a fost gasita inainte de casting intr-o gara certandu-se cu prietenul ei ceea ce cred ca i-a adaugat un pic de avantaj pentru rolul acesta.

Pe Michael Fassbender ar trebui sa-l stiti din Inglorious Basterds,si ar fi bine pentru ca aici are un personaj la fel de inteligent si are acelasi ras un pic machiavelic si un pic amuzant.

Concluzie:Depresiv,teribil de adevarat cu niste interpretari excelente,Fish Tank este unul dintre cele mai bune filme ale anului 2009.

Nota:10 Stele:*****

Niciun comentariu: