sâmbătă, 1 mai 2010

Movie Review:Iron Man 2



Iron Man 2 este povestea lui Tony Stark(Robert Downey Jr.),un milionar care are un costum pe care il foloseste anonim(ma rog)si care se cheama Iron Man.Daca nu l-ati vazut pe primul as zice sa va duceti acum pentru ca s-ar putea sa nu intelegeti unele lucruri.

Iron Man 2 nu continua de unde s-a terminat primul,ci chiar incepe in Russia unde tatal lui Ivan Vanko(Mickey Rourke)moare si ii da fiului sau niste blueprints pentru un costum exact ca al lui Tony Stark.Acesta vrea sa-l razbune pe tatal sau asa ca isi construieste costumul sau propriu.Tony in acelasi timp are 2 probleme.Statul vrea sa predea costumul si el nu mai are mult timp pana cand paladiul (pe care il foloseste ca pe o baterie pentru inima lui artificiala)ii va infecta sangele si tot corpul si va muri.

Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai buni actori ai momentului si asta e rolul perfect pentru el.Un om narcisist cu multi bani si un costum al dracu de misto.

Scenariul nu e ceva cu care sa se laude filmul asta dar cum zice un prieten de-al meu Mondo:"The technology in that movie is mindblowing!".Si are dreptate.Ai technologia cu plutitoare,chestia care scoate costumul si cam orice ce apare prin film.

Concluzie:Nu e chiar la fel de bun ca Iron Man,dar Robert Downey Jr.,ceilalti actori si niste efecte speciale fac continuarea asta demna de a urma primul film.

Niciun comentariu: